Varystim - crema antivarice pentru vindecarea varicelor (50g)

IN STOC

149.00 lei 298.00 lei
Comanda rapida:
Fill out my online form.

Compozitie: Ulei de masline, ulei de ricin, ceara de albine, ulei de nuca de cocos, ulei de samburi de struguri, extract de Castan(Aesculus hipocastanum)/ Rachitan(Lythrum salicaria)/ Cretusca(Filipendula ulmaria)/ Tataneasa(Symphytum officinalis)/ Nuc(Juglans regia)/ Sulfina(Mellilotus oficinalis)/ Galbenele(Calendula officinalis)/ Pelin(Artemisia absinthium)/ Stejar(Quercus robur)/ Alun(Coryllus avelana)/ Arnica(Arnica montana)/ Boz(Sambucus ebulus)/ Catina(Hippophae rhamnoides)/ Samburi-de struguri(Vitis vinifera)/ Coacaz-negru(Ribes nigrum), ceara de albine, uleiuri esentiale de Chiparos, Lamaie.

Actiuni: Tonic venoase, antiinflamatoare şi vasoconstrictoare.

Indicatii: Varice, fragilitate capilara, contuzii, echimoze, tromboflebita, crize hemoroidale, senzatie de greutate in gambe, varicocel.

Contraindicatii: Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Mod de utilizare: Aplicatii locale de 2-3 ori pe zi. Se recomanda testarea prealabila a sensibilitatii pe o portiune mica de piele.

Nota:

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.

Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostifica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

* Folosind siteul nostru confirmi ca accepti cookie-urile si iti dai consimtamantul pentru prelucrarea datelor tale personale atunci cand comanzi conform politicii de confidentialitate.[X]